Νέες Εποχές – Αφιέρωμα στον Ποντιακό Ελληνισμό

Με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη Γενοκτονία των Ποντίων, οι Νέες Εποχές και ο Γιάννης Θ. Διαμαντής στις 15 Αυγούστου, ημέρα τιμής για το αιώνιο σύμβολο του ποντιακού ελληνισμού, την Παναγία Σουμέλα, φιλοξενούν τον πρόεδρο της Επιτροπής Ποντιακών Μελετών, Χρήστο Γαλανίδη και τον στρατηγικό μελετητή Νίκο Λυγερό και συζητούν για τη Γενοκοτονία των Ποντίων. Μετά τη συζήτηση ακολουθεί η προβολή της μουσικής – ιστορικής εκδήλωσης του Ηλία Τ. Υφαντίδη «100 Χρόνια Ανέσπερης Μνήμης», που διοργανώθηκε στο Μνημείο Γενοκτονίας Ελλήνων Πόντου στην Πλ. Αλεξάνδρας, στις 18 Μαΐου 2019.

ΣΙΝΕΜΑ ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ
Σινεμά στη Σέντρα – 16/1/20 Παρακολουθήστε ολόκληρη την εκπομπή Σινεμά στη Σέντρα, της Πέμπτης 16 Ιανουαρίου, με τον Γιάννη Ζουμπουλάκη και τον Αντώνη Καρπετόπουλο.
ONE NEWS
One News – 16/1/20 Παρακολουθήστε ολόκληρο το δελτίο ειδήσεων του One Channel, της Πέμπτης 16 Ιανουαρίου, με τον Γιάννη Μούτσο.
ONE NEWS
One News – 15/1/20 Παρακολουθήστε ολόκληρο το δελτίο ειδήσεων του One Channel, της Τετάρτης 15 Ιανουαρίου, με τον Γιάννη Μούτσο.
ONE NEWS
One News – 14/1/20 Παρακολουθήστε ολόκληρο το δελτίο ειδήσεων του One Channel, της Τρίτης 14 Ιανουαρίου, με τον Γιάννη Μούτσο.
ΑΝΑΠΤΥΞΗ
Ανάπτυξη – 13/1/20 Παρακολουθήστε ολόκληρη την εκπομπή Ανάπτυξη του One Channel, της Δευτέρας 13 Ιανουαρίου, με την Έλενα Λάσκαρη.
ONE NEWS
One News – 13/1/20 Παρακολουθήστε ολόκληρο το δελτίο ειδήσεων του One Channel, της Δευτέρας 13 Ιανουαρίου, με τον Γιάννη Μούτσο.
ONE NEWS WEEKEND
One News Weekend – 12/1/20 Παρακολουθήστε ολόκληρο το δελτίο ειδήσεων One News Weekend, της Κυριακής 12 Ιανουαρίου, με την Ηλιάνα Κουλαρμάνη.
ONE NEWS WEEKEND
One News Weekend – 11/1/20 Παρακολουθήστε ολόκληρο το δελτίο ειδήσεων One News Weekend, του Σαββάτου 11 Ιανουαρίου, με την Ηλιάνα Κουλαρμάνη.
ΝΕΕΣ ΕΠΟΧΕΣ
Νέες Εποχές – 10/1/20 Ο Γιάννης Θ. Διαμαντής συναντά τον Πρέσβη ε.τ. και ποιητή Γιώργο Βέη.
ONE NEWS
One News – 10/1/20 Παρακολουθήστε ολόκληρο το δελτίο ειδήσεων του One Channel, της Παρασκευής 10 Ιανουαρίου, με τον Γιάννη Μούτσο.
ΣΙΝΕΜΑ ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ
Σινεμά στη Σέντρα – 09/1/20 Παρακολουθήστε ολόκληρη την εκπομπή Σινεμά στη Σέντρα, της Πέμπτης 9 Ιανουαρίου, με τον Γιάννη Ζουμπουλάκη και τον Αντώνη Καρπετόπουλο.
ONE NEWS
One News – 09/1/20 Παρακολουθήστε ολόκληρο το δελτίο ειδήσεων του One Channel, της Πέμπτης 9 Ιανουαρίου, με τον Γιάννη Μούτσο.